1500 ,- KR IGJEN TIL FRI FRAKT!

Gode matopplevelser siden 1994
Fri frakt fra 1500,-
Vi sender til hele Norge! (Gjelder ikke Svalbard)
Til kassen
Totalt: 0
Handlekurv / 0 produkter

Handlekurven er tom

Usikker på hvor du skal starte?
Se våre nyheter
TOTALT 0,-

MonS – Fromager Affineur

«Mons fromager Affineur» er vår leverandør av franske kvalitetsoster. De kjøper ost fra alle de fremste franske ysteriene og modner de til perfeksjon i egne grotter. 

Filter
Opprinnelsesland
Lukk
Kategorier
Lukk
Pris
kr
-
kr
Filtrer
Bilde av Tete de Moine AOP 850g
Bilde av Camembert
179,-
Bilde av Mont d´Or
349,-
Bilde av St. Felicien
189,-
Bilde av Petit Reblochon
Bilde av Brillat Savarin
Bilde av Epoisses
369,-
Bilde av Roquefort
100,-
Bilde av Langres
199,-
Bilde av Morbier
55,-
Bilde av Brie de Meaux
Bilde av Raclette
70,-
Bilde av Comté 24mnd
Bilde av Chevre Buche
Bilde av Gruyère
69,-
Bilde av Røkt Raclette
Bilde av Fourme d'Ambert
Bilde av Coeur de Neufchatel
Bilde av Fourme de Montbrison
Bilde av 1924
80,-
Bilde av Fondue blanding
Bilde av Chällerhocker
Bilde av Vully BIO (Noir Reserve)
Bilde av Raclette med pepper
Bilde av Selles sur Couffy
Bilde av Appenzeller Extra
Bilde av Etivaz d´Alpage

Auvergnat ble startet i 1965 av Hubert og Rolande Mons. De startet med og selge ost på det lokale markedet og fra bil som gikk fra dør til dør. Kvaliteten og deres leting etter nye produkter sørget for et godt rykte. 

På 80-tallet når Hérve og Laurent, sønnene deres, begynte og jobbe med foreldrene vokste selskapet med åpning av nye butikker og utbygging av et modningslager i Saint Haon le Chatel. 
På 90-tallet ble Mons etterhvert viden kjent for sine kvalitetsprodukter og deres kunnskap. De får avtaler og serverer de beste restaurantene og ostebutikkene rundt i verden samt mange kongelige. For noen få år siden begynte de med eksport; et internasjonalt ønske; og selger nå til over 10 land i Europa, USA og Japan.

Auvergnat heter i dag Maison MonS – Fromager Affineur, som styres av Hérve Mons. Etter og ha jobbet med faren begynte Hérve og studere sammen med de berømte ostekremmerne Jacques Vernier og Christian Cantin.