Velkommen til Guttas nye hjemmeside

Posted by | No Tags | Ukategorisert | Ingen kommentarer til Velkommen til Guttas nye hjemmeside

Gutta på Haugen har endelig fått en splitter ny hjemmeside. Her vil man kunne holde seg oppdatert på hva som skjer på Gutta, både på St.Hanshaugen og på Mathallen, hvilke nyheter vi har i butikken, sesongvarer man bare MÅ få smakt og arrangementer vi har på lur.

 

Hjemmesiden legger ekstra vekt på sesongvarer, dette fordi vi på Gutta også er svært opptatt av hva som er best til hvilken tid. Hver sesong og årstid har noe å glede seg over, måtte det være de første tyske hvite aspargesene og sicilianske sitroner på våren, norske epler og kantareller på sensommeren, Stilton blåmuggost og pinnekjøtt til jul og mye annet. Dette vil vi holde deg fullt oppdatert på her på siden.

 

Her er en liten gjennomgang av de ulike fanene og hva man kan finne under disse:

 

Sesong tar for seg nyheter som hva ukens ost er, aktuelle varer som årets første pinnekjøtt og generelle opplysninger som hva vi får av fersk brød til hvilken tid. Klikk på de ulike kategoriene og få alt som omfatter for eksempel «kjøtt og spekemat» opp på siden. Og trykk så på bildene for å vite mer om de aktuelle sakene.

Skjermbilde 2015-11-17 kl. 12.45.19

 

Aktiviteter viser hvilke arrangementer vi har på gang. Vi vil gjerne skape litt ekstra liv i butikken og på St.Hanshaugen, så vi steller ofte i stand smakinger av nye og aktuelle matprodukter og lærerike demoer hvor mange av våre leverandører er innom på besøk. Vi samarbeider også med mange av våre gode venner i byen og dukker av og til opp med oster og andre godsaker hos Fuglen og Java. Nok en grunn til å følge godt med på våre aktiviteter.

 

Bestilling er siden hvor man kan legge inn bestillinger på enkle cateringbestillinger, gavekurver til venner, familie eller kollegaer. Vi serverer ikke varmmat, men har et stort utvalg, oster, spekemat, desserter, konfekt, brød og tilbehør som aioli, tapenader, marmelader. Trenger man varer til varme retter har vi også en rekke kjøttvarer, pasta, sauser, grønnsaker og frukt setter vi selvsagt sammen alt man trenger for å lage en minneverdig middag. Alt vi trenger å vite er hva dere ønsker av mat, til hvor mange personer, til hvilken pris og til hvilken dato.

Skjermbilde 2015-11-17 kl. 12.46.33

 

Nyheter er vår side hvor vi får lagt ut mer utfyllende aktuelle saker. Ønsker du å vite mer om hva som ligger bak en ekte trøffeljakt, hvilket pinnekjøtt vi synes er det beste, gode oppskrifter gjennom hele matåret er det her vi kommer til å legge ut dette.

 

Nederst på siden har vi vårt kontaktskjema man kan benytte seg av om det skulle være noe man lurer på. Her finner man også kart over hvor vi holder til i Oslo.

 

Håper vår nye hjemmeside kan være til inspirasjon og god hjelp når man skal diske sammen tidenes måltid eller bare ha noe godt i hverdagen.

 

 


No Comments

Leave a comment