AKTIVITETER

Guttas aktiviteter og arrangementer

Gutta har åpnet fiskebutikk på St.Hanshaugen

Torsdag 13.oktober åpnet Gutta på Haugen sin andre fiskebutikk, og nå på St.Hanshaugen. Den finner du i Ullevålsveien 14 med inngang i Bjerregaards gate. Her vil du få tak i fersk fisk, skalldyrog mye annet innen sjømat, vi vil ha ferdig lunsj- og middagsretter, EKTE sushi slik sushi skal smake og vi vil tilby catering. Ta turen innom og sjekk ut godsakene!

21.-22.04.2017: STOKES – Engelske sauser, ketchuper, majoneser og mye annet

Stokes er en engelsk produsent vi har hatt sansen for i mange år, de leverer på alle plan og har alt fra majones, ketchup, sauser til remulader og chutney. Kom innom og få en solid gjennomgang av deres store og fristende utvalg, spesielt til årets grillsesong. Kom innom mellom kl.15-18 på fredag og kl.13-17 på lørdag.

25.-30.04.2017: ÅRETS CHEVRE-SLIPP!

Endelig er tiden kommet for å presentere årets og vårens beste geitoster. Det blir påfyll på en del klassikere som Buchette de Manon og Crottin de Chavignol, men også noen nye franske chevre. I tillegg er vi så heldige å få inn særdeles gode ferske geitoster fra blant andre Bo Jensen og fra Grindal Ysteri. Det er bare å glede seg og nyte sesonges beste oster!

28.04.2017: HADELAND ALLSTARS – Ask Pølser & Spekemat og oster fra Thorbjørnrud

For en fest det skal bli denne fredagen, våre venner fra i Ask og Thorbjørnrud fra Hadeland tar turen og stiller med herlig spekemat og oster. Kanskje blir det en liten grillfest også om været tillater det. Dette er noe av gjeveste Østlandet har å vise til av økologisk spekemat og ost, blant annet norges første cheddar og en fantastisk chorizo med manzanilla-sherry og røkt paprika.

12.-13.05.2017: OLOF VIKTORS – Skånes beste bakeri

Det blir en to-dagers bonanza med den utroliog dyktige bakren Mårten Göthberg fra Olof Viktors hos Gutta. Kom og smak på fantastiske knekkebrød, hjemmelagde marmelader og müsli ut av en annen verden. De vil lansere en serie med marmelader og kjeks som er spesialtilpasset en rekke av våre beste oster. Besøk deres hjemmeside

 20.05.2017: DE BESTE SKINKENE & PÅLEGGET – fra Matcompaniet

Vil du finne din favoritt-skinke eller bli bedre kjent med utvalget vårt av pålegg og oppskåret spekemat, da er dette dagen å besøke Gutta på. Hans Petter Uleberg fra Matcompaniet vil stå klar med masse smaksprøver og bistå med sin ekspertise innenfor charcuteri. Velkommen innom mellom kl.12-16.