AKTIVITETER

Guttas aktiviteter og arrangementer

24.06.2017: TJAMSLAND YSTERI – Økologisk ferskost på kumelk

Tjamsland Ysteri i Birkeland på Sørlandet må være et av de minste ysteriene som leverer ost til oss, med sine fire kyr lager de en nydelig ferskost på kumelk. Modnet i 2-3 uker og laget etter fransk fremgangsmåte. Kom innom butikken på St.Hanshaugen lørdag 24.juni mellom kl.12-16 og få smake på en av de beste norske ferskostene.

24.06.2017: STAVANGER YSTERI – blåmuggost og ølost i Mathallen

Lise Brunborg har drevet Stavanger Ysteri siden 2015 og på rekordtid klart lage en rekke knallgode oster. Vi på Gutta har hatt hennes blåmuggost Fønix inne siden starten og har nå også tatt inn hennes nye ølost, Staut. Vasket i stout fra lokale bryggeri har denne osten en nydelig halvfast kjerne og en god og bitter smak i skorpen. Lise står hos Gutta i Mathallen lørdag 24.juni mellom kl.12-15.

30.06.2017: STOKES – Smaking av det beste grilltilbehøret

Nok engang får vi besøk av Stokes og kan denne gangen by på smaking av deres lekre og smakfulle grilltilbehør. Alt fra chipotle og bloody mary-ketchup til relisher og syltet rødløksmarmelade. Her er det noe for en hver smak! Marika er hos Gutta på St.Hanshaugen fredag 30.juni mellom kl.13-17.