AKTIVITETER

Guttas aktiviteter og arrangementer

21.10.2017: Ungarske spekepølser fra House of Hungary

Ikke all spekemat er fra Spania, Italia og Frankrike, det finnes også helt fantastiske varianter fra Ungarn. Vi lar dere få lære mer om hvilke spekepølser man tradisjonelt får tak i i Ungarn og mer om de spesielle griserasene og smakene. Vel møtt til smaking kl.11-15.

28.10.2017: Godis til Halloween fra Summerbird

Summerbird er viden kjent for sine gode sjokolader, marsipaner og mandler, derfor passer det fint å få en liten peikepinn på hva man kan kose seg med på høsten og Halloween. Det blir smaksprøver på

28.-29.10.2017: Oster fra Kjerringøy Ysteri

Denne helgen får vi besøk av de flinke folka fra Kjerringøy i Nordland. De lager fantastiske kumelksoster i ulike slag, og våre favoritter er rødkittosten Rød Kjerringøy den perfekte fyldige norske og blåmuggosten Blå Kjerringøy med den deiligste kremete kjernen og en velbalansert kraftig blåmuggsmak.

Lørdag kl.12-16 er de på besøk i butikken på St.Hanshaugen og søndag er de i Mathallen. Velkommen innom!

10.-11.11.2017: Oster fra Grindal

Norsk ost er i vinden som aldri før og ikke uten grunn, det lages masse god ost i alle varianter og Grindal leverer blant annet den særdeles gode og friske Myrull på geitemelk. Denne har falt i smak hos nesten alle som har fått prøve den og vil være i salg til desember. Benytt sjansen og kom innom for en liten bit. De har også med seg sin egen fetaost laget på kumelk og blåmuggosten Råblå.

De er i Mathallen 10.november og på St.Hanshaugen 11.november.

11.11-2017: Panettone-smaking

Vi hadde så stor suksess med våre italienske kaker i fjor at vi gjentar smakingen i år. Våre gode italienske venner Lorenzo og Francesco vil dele ut smakebiter på alle mulig panettoner fylt med pistasjkrem, kastanjenøttkrem, sjokolade, limoncello og mye mer. Glem alle andre panettoner du har smakt, det er disse som gjelder!

18.-19.11.2017: Presentasjon av Summerbird adventskalendere

Om du er i tvil om hvilken adventskalender du skal gå for så hjelper vi deg litt på veien denne helgen. Summerbird vil lette på sløret og gi noen godt utplukkede smaksprøver fra årets kalender. De er på St.Hanshaugen både lørdag og søndag.