AKTIVITETER

Guttas aktiviteter og arrangementer

Gutta har åpnet fiskebutikk på St.Hanshaugen

Torsdag 13.oktober åpnet Gutta på Haugen sin andre fiskebutikk, og nå på St.Hanshaugen. Den finner du i Ullevålsveien 14 med inngang i Bjerregaards gate. Her vil du få tak i fersk fisk, skalldyrog mye annet innen sjømat, vi vil ha ferdig lunsj- og middagsretter, EKTE sushi slik sushi skal smake og vi vil tilby catering. Ta turen innom og sjekk ut godsakene!

01.-30.05.2017: ÅRETS CHEVRE-SLIPP!

Endelig er tiden kommet for å presentere årets og vårens beste geitoster. Det blir påfyll på en del klassikere som Buchette de Manon og Crottin de Chavignol, men også noen nye franske chevre. I tillegg er vi så heldige å få inn særdeles gode ferske geitoster fra blant andre Bo Jensen og fra Grindal Ysteri. Det er bare å glede seg og nyte sesonges beste oster!

06.05.2017: INDRE OSLO MATFOREDLING – Ekte undergrunns spekemat

Indre Oslo matforedling (IOm) begynte som et undergrunns spekeloft- og kjøkkenbenkprosjekt, men tar nå steget ut i lyset så også DU kan kjøpe. IOm lager nå ferske pølser og spekemat i Storgata. De bruker store, økologiske griser som har levd ute hele livet, og foredler råvaren med lite salt og lang tid.

12.-13.05.2017: OLOF VIKTORS – Skånes beste bakeri

Det blir en to-dagers bonanza med den utroliog dyktige bakren Mårten Göthberg fra Olof Viktors hos Gutta. Kom og smak på fantastiske knekkebrød, hjemmelagde marmelader og müsli ut av en annen verden. De vil lansere en serie med marmelader og kjeks som er spesialtilpasset en rekke av våre beste oster. Besøk deres hjemmeside

 20.05.2017: DE BESTE SKINKENE & PÅLEGGET – fra Matcompaniet

Vil du finne din favoritt-skinke eller bli bedre kjent med utvalget vårt av pålegg og oppskåret spekemat, da er dette dagen å besøke Gutta på. Hans Petter Uleberg fra Matcompaniet vil stå klar med masse smaksprøver og bistå med sin ekspertise innenfor charcuteri. Velkommen innom mellom kl.12-16.