AKTIVITETER

Guttas aktiviteter og arrangementer

22. og 25.03.2018: Påskesnop og andre godsaker fra Summerbird

Påsken er rett rundt hjørnet og vi er så heldige å ha de herlige danske godsakene i butikken. Summerbird vil gi bort smaksprøver på sine påskespesialiteter og hjelpe deg finne de beste sjokoladene til påskeegget ditt.

 

24.03.2018: Lær å lage ferske mexicanske tortillas med Sylvia fra Aquí Comí

Vi er så heldige å ha Sylvia på besøk i butikken denne lørdagen og hun vil lage ferske maistortillas og gi deg gode tips til tacoen. Her er en gylden mulighet til å lære seg noen gode trik, og det er ingenting som er så godt som ferske tortillas. I tillegg har vi alt du trenger til å lage autentisk mexicansk mat med sauser fra Gran Luchito, hot sauces fra El Yucateco, ferske tomatillos, chili og mye annet.

07.04.2018: Chips, salsa og marmelader fra Tracklements

Denne nye serien med marmalader, chutney og salsa fra britiske Tracklements er virkelig verdt å smake, i tillegg har vi kjempegode chips fra Real Chips som passer godt i lag.

21.04.2018: Tips og smaking av økologisk hylleblomstsaft og sirup fra Hyllest

Hyllest lager økologisk saft og sirup på herlig hylleblomst, denne kan nytes som forfriskende drikk med isbiter eller brukes til desserter og matlaging. Kom innom for noen gode tips og en spennende smaksopplevelse.